Performanta de a fi manager (Comunicat de presa)


Intră acum și în grupul de

O companie nu poate funcționa, nu poate avea performanțe și mai ales, nu se poate dezvolta fără management și fără o echipă managerială performantă. În aceasta constă arta de a de stabili destinația spre care firma se îndreaptă, de a estima corect și realist ce fel de resurse are nevoie pentru a ajunge unde și-a propus, de a organiza activitățile în așa fel încât să poată urma cel mai scurt și profitabil drum.

Un manager trebuie să știe să facă toate aceste lucruri, și nu de unul singur. De cele mai multe ori, succesul companiei este rodul unei munci de echipă. Echipa are nevoie să își poată dărui integral potențialul, priceperea și efortul pentru a-și atinge obiectivele. Echipa are nevoie să fie condusă, să afle calea, să înțeleagă cum poate înfrunta toate dificultățile și să aibă pe cine să se bazeze. În acest context, rolul unui manager este de a canaliza echipa pe făgașul potrivit pentru ca, împreună, să reporteze victorie după victorie.

Cursurile dezvoltate pentru managerii din regiunea Nord-Est în cadrul proiectului ANTRENOR pentru PERFORMANȚĂ vin în întâmpinarea managerilor, din dorința de a structura principalele concepte și instrumente de management de care au nevoie pentru a deveni cât mai competitivi și pentru a le oferi posibilitatea să își aducă contribuția la succesul companiei.

Cursurile, dezvoltate de specialiștii Schultz Consulting împreună cu partenerii din cadrul proiectului, propun o abordare experiențială a învățării, caracterizată prin centrarea pe situații concrete și soluții de optimizare a afacerii, abordarea practică și aplicabilitatea directă, exemple de bune practici și adaptare la specificul mediului de afaceri românesc.

Prin proiectul „ANTRENOR pentru PERFORMANȚĂ”, Schultz Consulting și partenerii săi Camera de Comerț și Industrie Suceava și Fundația „Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie” – Filiala Brașov și-au propus dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor necesare administrării eficiente a afacerilor pentru echipele de management a IMM-urilor din regiunile Bucureşti – Ilfov, Nord-Est şi Centru.

Proiectul „ANTRENOR pentru PERFORMANȚĂ” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și este implementat de Schultz Consulting în calitate de Beneficiar, împreună cu partenerii săi Camera de Comerț și Industrie Suceava și Fundația „Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie” – Filiala Brașov în perioada ianuarie 2011 – decembrie 2013.

Mai multe informații despre proiect și activitățile acestuia, precum și despre serviciile integrate de care vor beneficia companiile selectate pot fi găsite pe site-ul Beneficiarului: www.schultz.ro sau pe site-urile partenerilor: www.ccisv.ro (regiunea Nord-Est) și www.srafbv.ro (regiunea Centru).

Persoană de contact: Marcel Gaftoneanu, Coordonator Regional Nord-Est, Camera de Comerț și Industrie Suceava, e-mail: [email protected].


Intră acum și în grupul de