Baiat de 15 ani din Bunesti, batut pe un camp de un tanar din Radauti Prut, din cauza unor suparari mai vechi existente intre cei doi


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 15 ani din comuna Buneşti, judeţul Suceava, a solicitat luni seară ajutorul poliţiştilor Secţiei nr.10 Păltinoasa, după ce a fost bătut pe un câmp de un tânăr de 19 ani care i-ar fi furat şi două telefoane mobile.

Cercetările efectuate de oamenii legii au stabilit că agresorul este din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani şi locuieşte fără forme legale în apropierea zonei unde a avut loc bătaia, lucrând la o stână.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, băiatul a fost lovit de agresor pe fondul unor neînţelegeri mai vechi existente între cei doi, după ce victima s-a întâlnit întâmplător cu tânărul botoşănean pe un drum de câmp ce face legătura între satul Măzănăeşti şi comuna Horodniceni, judeţul Suceava.

După ce a fost identificat, agresorul a recunoscut în faţa organelor de ordine că l-a lovit pe minor, iar în timpul altercaţiei, acestuia i-au sărit din buzunar cele două telefoane mobile.

După ce victima a fugit din faţa bătăuşului, botoşăneanul a strâns aparatele telefonice şi le-a dus la stâna unde lucrează şi unde a fost şi găsit de poliţişti. Conform surselor citate, minorul a fost îndrumat să se deplaseze la Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru a solicita certificat medico legal cu privire la vătămările suferite, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii faptei de „lovire sau alte violențe”, dosarul urmând a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de