Minora de 11 din Bacau, ranita usor in urma unui accident de circulatie petrecut in municipiul Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

O minoră de 11 ani din municipiul Bacău a avut nevoie luni seară de îngrijiri medicale de specialitate, după ce a fost victima unui accident de circulaţie, dar din fericire rănile suferite nu au fost grave.

Vinovată de producerea incidentului rutier este chiar mama sa, o conducătoare auto în vârstă de 43 de ani care aflată pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul mersului faţă de un autoturism aflat în faţă, iar pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat la dreapta şi a intrat într-un gard din metal.

Conducătoarea auto au fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot pe parcursul zilei de luni, dar în jurul orelor 09:30, pe DN 2H, în afara comunei Horodnic de Jos, un alt accident rutier a avut loc după ce un tânăr şofer de 20 de ani, din comuna Ulma, judeţul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, s-a angajat în depăşirea unui tractor condus în acelaşi sens de mers de un bărbat de 65 de ani, din comuna Horodnic de Jos, care, potrivit IPJ Suceava, nu deţine permis de conducere şi care s-a angajat fără a se asigura corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, întrând în coliziune cu acesta.

Şi în acest caz nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de