Lungu face apel la suceveni sa faca un efort sa plateasca facturile la Termica. Vezi la cat se ridica restantele locuitorilor municipiului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Se pare că unii s-au obişnuit să consume şi să nu plătească”, a declarat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu, referitor la datoriile pe care le au locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ la Termica. Edilul-şef a arătat într-o conferinţă de presă că această situaţie se înregistrează în condiţiile în care gigacaloria în municipiu este dintre cele mai mici din ţară, iar municipalitatea a sprijinit familiile aflate în dificultate.

Potrivit lui Lungu, sucevenii ar trebui să facă un efort să achite facturile la Termica SA, restanţele fiind de 21,2 milioane de lei, fiind înregistrate facturi neachitate încă din anul 2006.

Lungu a menţionat că, în medie, valoarea restanţelor e ca şi cum căldura în municipiul Suceava nu s-a mai achitat din octombrie 2011 Primarul a mai declarat că problema datoriilor către societatea de termoficare va fi discutată cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiu.


Intră acum și în grupul de