Doi frati din comuna Arbore, judetul Suceava, prinsi de o patrula de politie in timp ce incercau sa dea o noua spargere intr-un magazin din localitate


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi din comuna Arbore, judeţul Suceava, specializaţi în furtul dintr-un magazin de pe raza localităţii de domiciliu au fost prinşi în flagrant pe parcursul nopţii dintre marţi şi miercuri de o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Marginea, pe când să pregăteau să dea o nouă spargere.

Potrivit IPJ Suceava, patrula, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-a surprins în flagrant pe un minor de 10 ani care pătrunsese prin escaladarea și forțarea unui geam din lemn în incinta unui magazin mixt ce are ca obiect de activitate comercializarea de bunuri alimentare și nealimentare.

Cercetările efectuate au stabilit că băiatul a fost ajutat să se caţere de fratele său cu trei ani mai mare care, la vederea oamenilor legii şi-a luat tălpăşiţa nefiind de găsit nici până la această oră.

Interesant este şi faptul că în decursul a aproape două săptămânii spărgătorii minori au pătruns în incinta magazinului de nu mai puţin de încă 6 ori, de unde au sustras bani, țigări și produse alimentare în valoare de circa 2.000 lei.

Conform surselor citate, cercetările sunt continuate de Secția nr.3 Poliție Rurală Marginea, cauza urmând a fi soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de