Batrana de 77 de ani din municipiul Suceava, talharita de trei copii din comuna Scheia in scara blocului in care locuieste


Intră acum și în grupul de

Trei minori din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, au fost marţi după-amiază autorii unei tâlhării a cărei victimă a căzut o bătrână de 77 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 16:00, o patrulă de siguranţă publică, în timp ce îşi exercita atribuţiile în cartierul George Enescu, a fost sesizată de mai multe persoane necunoscute despre faptul că trei tineri, un băiat şi două fete, au sustras unei femei în vârstă un portofel cu bani şi au fugit.

„În baza celor sesizate, patrula de siguranţă publică a procedat la urmărirea tinerilor în cauză, ocazie cu care sprijiniţi de doi agenţi de pază din cadrul unei societăţi de profil din Suceava au reuşit identificarea unuia dintre suspecţi, un minor de 13 ani, iar celelalte două fete au reuşit să fugă într-un loc necunoscut”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că băiatul, însoţit de două fete cunoscute, de vârstă asemănătoare, toţi din comuna Şcheia, au venit în oraş şi s-au deplasat pe Bld. George-Enescu, cu scopul de a vinde mai multe buchete de flori culese din cimitirul Şcheia.

După ce au observat-o pe bătrână în minte le-a încolţit o altă idee de a face uşor rost de bani şi au intrat în scara blocului în care locuieşte bătrâna, iar într-un moment de neatenţie al acesteia, i-au smuls din mâna stângă un portofel de culoare roşie în care femeia avea 40 de lei, buletinul de identitate şi mai multe chitanţe.


Intră acum și în grupul de