Un sucevean de 41 de ani a murit pe cand se intorcea de la munca din Grecia in concediu acasa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a murit în timp ce se întorcea acasă în concediu de la muncă din Grecia.

Potrivit biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat miercuri, în jurul orelor 10:40, omul dându-şi ultima suflare pe patul de spital din cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul principalei unităţi spitaliceşti sucevene.

Verificările efectuate de organele de poliţie au stabilit că în jurul orei 09:00, bărbatul, alături de soţia sa, se întorcea cu autocarul din direcţia Grecia către Suceava, iar în momentul în care se aflau pe raza localităţii Cumpărătura, i s-a făcut rău.

Imediat, şoferul autocarului a solicitat o ambulanţă care a venit în întâmpinarea autocarului. Medicii de pe autospecială i-au acordat primele îngrijiri medicale, la faţa locului, iar apoi victima a fost transportată cu ambulanţa la secţia UPU a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut din nou rău.

Degeaba au încercat medicii să-l resusciteze, bărbatul murind din cauza unui stop cardio-respirator. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă vizibile pe suprafaţa corpului şi a fost depus la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei.


Intră acum și în grupul de