Viol si nu prea! Vezi aici de ce o fata de 14 ani i-a spus bunicii ca a fost violata


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secţiei nr.4 Vicovu de Jos au fost sesizaţi miercuri, în jurul orelor 11:00, de o femeie de 70 de ani din comuna Frătăuţii Noi despre faptul că nepoata sa, în vârstă de 14 ani, ce i-a fost lăsată în grijă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate, a fost violată de un tânăr.

Imediat, organele de ordine au demarat cercetările aflând de la bătrână că de fapt violul ar fi avut loc în ultima zi a lunii iunie, dar nu a reclamat incidentul întrucât a fost sunată pe telefonul mobil de către tânăr, care a afirmat că o să vină împreună cu părinţii la domiciliul ei în vederea cererii în căsătorie a minorei.

Conform declaraţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, în urma cercetărilor efectuate de echipa operativă a stabilit însă că la data la care se reclamă fapta, minora, în timp ce se afla pe raza satului Vuliva s-a întâlnit cu un tânăr, de 32 de ani din comuna Bilca, judeţul Suceava, ce era cu un motoscuter şi i-a propus fetei să facă împreună o plimbare.

“Cei doi au plecat împreună în comuna Bilca, la locuinţa unei cunoştinţe de-a tânărului unde acesta a încercat să aibă relaţii sexuale cu minora, dar nu s-a întâmplat, lucru confirmat şi de controlul medico-legal” a mai adăugat Gabriel Panţiru.

Deoarece minora a ajuns acasă de abia a doua zi dimineaţă, în jurul orelor 04:00, a fost luată la întrebări de bunica sa, iar pentru a scăpa de ceartă, fata a spus că a fost violată de către un tânăr. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru tentativă la raport sexual cu o minoră, ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de