Echipa de filmare a unei televiziuni din Radauti, luata la bataie de un necunoscut, la groapa de gunoi din Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

O echipă de filmare ce aparţine unui post de televiyiune rădăuţene a fost atacată ziua în amiaza mare pe când filma pe domeniul public, la groapa de gunoi de pe raza localităţii Vicovu de Jos, judeţul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orelor 13:00, când un reporter al televiziunii, în vârstă de 25 de ani, însoţit de cameraman, în timp ce filmau pentru un material la groapa amintită, au fost luaţi pe sus de o persoană necunoscută de sex masculin în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Nemulţumit de prezenţa jurnaliştilor în acel loc bărbatul a început să-i ameninţe cu acte de violenţă şi întrucât a încercat să-i lovească, membrii echipei tv au fost nevoiţi să fugă.

Cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei de Poliţie din Vicovu de Jos unde au depus plângere cu privire la cele întâmplate, iar în cauză a fost întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunii de „ameninţare”, urmând ca organele de ordine să-l identifice pe atacator pentru a răspunde în faţa legii.


Intră acum și în grupul de