Liberalii suceveni considera ca lucrarile din centrul orasului vor fi testul garantiei pentru proiectele implementate de administratia Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni sunt de părere că odată finalizate, lucrările de infrastructură derulate în centrul municipiului reşedinţă de judeţ vor fi un test de garanţie pentru proiectele de investiţii implementate de administraţia Lungu.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, a afirmat că este foarte curios să vadă cât va ţine asfaltul ce va fi turnat în zona centrală unde va fi şi blocată circulaţia pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică.

Marius Zmău s-a arătat însă mai încrezător faţă de celelalte lucrări de asfaltare realizate pe străzile oraşului şi speră că vor fi mai calitative decât celelalte care au început deja să se strice, iar odată finalizate, lucrările din centru vor reprezenta rezultatul examenului de calitate pentru proiectele demarate de actualul deţinător al fotoliului de şef al administraţiei publice locale, Ion Lungu, pe parcursul mandatului anterior.

„Am văzut că domnul primar se chinuie să asfalteze centrul oraşului şi blochează circulaţia. Ei bine, cu toţii vom fi martorii garanţiei! Sunt foarte curios să văd cât va ţine acest asfalt pe unde se înregistrează zilnic o afluenţă sporită de autovehicule, ce garanţie vor avea lucrările”, a conchis Marius Zmău.


Intră acum și în grupul de