A vrut sa faca o fapta buna si a ajuns batut cu salbaticie, in stare grava in spital


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, cu vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, nu au găsit altceva mai bun de făcut pe parcursul zilei de miercuri decât să-şi bată joc de un alt tânăr de 27 de ani pe care l-au bătut cu sălbăticie fără nici un motiv.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 17:30 când victima, din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, angajat la o stână din Şcheia, s-a deplasat cu un atelaj hipo de la stâna unde lucrează la o pajiște din apropiere pentru a cosi iarbă.

“După ce a traversat o trecere la nivel cu calea ferată a unui drum agricol a fost acostat de trei persoane, de circa 25-30 ani, care i-au cerut să le transporte cu faetonul înspre DN 17, numai că după ce s-au deplasat circa 10 – 15 metri, una dintre ele l-a tras jos de pe scândurica atelajului hipo și l-a lovit cu o bâtă în zona spatelui. După aceea toate trei l-au lovit cu pumnii și picioarele peste tot corpul”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După ce l-au snopit în bătaie şi au obosit să mai lovească, agresorii au abandonat victima pur şi simplu lângă faeton şi au plecat liniştiţi mai departe. Tânărul bătut a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul judeţean Suceava iar în urma verificărilor și investigațiilor efectuate, suspecții au fost identificați ca fiind F.Nicolae, de 28 ani, B.Onoriu, de 31 ani și B.Nicolae, de 29 ani, toţi din comuna Şcheia, care sunt acum cercetaţi penal.


Intră acum și în grupul de