Batrana de 80 de ani de Veresti, gasita spanzurata in propria-i locuinta, de fiica ei


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 80 de ani din comuna Vereşti, judeţul Suceava, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa pe parcursul zilei de joi.

Corpul neînsufleţit a fost găsit în casa bătrânei de fiica acesteia, bătrâna spânzurându-se de clanţa uşii camerei în care locuia.

Potrivit Biroului de informare publică din cadrul IPJ Suceava, victima era cunoscută de mai mult timp cu afecţiuni psihice, iar pe parcursul anului trecut, a mai avut o tentativă de a se sinucide.

Pe parcursul zilei de miercuri, un alt bărbat a ales să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se în baia apartamentului.

Este vorba despre un tânăr de 32 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Corpul fără viaţă al acestuia fiind descoperit de soţia lui la întoarcerea acasă. Imediat, femeia a încercat să-l salveze pe soţul său, tăind laţul din jurul gâtului, iar apoi a sunat de urgenţă la 112.

“Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului au găsit cadavrul întins pe pardoseala holului din faţa uşii de la baie, pe corp nefiind vizibile alte urme de violenţă cu excepţia unui şanţ de flexiune violacee în jurul gâtului”, ne-au comunicat sursele citate.

În ambele cazuri, cadavrele au fost transportate la Morga Spitalului de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, nefiind suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.


Intră acum și în grupul de