Un candidat de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” Suceava a fost eliminat de la ultima proba a examenului de bacalaureat. Afla aici din ce cauza


Intră acum și în grupul de

Un candidat care susţinea, vineri, ultima probă a bacalaureatului, în centrul de examen Colegiul Tehnic “Samuil Isopescul” din municipiul Suceava, a fost eliminat din examen. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, insp. Laura Hacman, elevul dădea examen la biologie şi a fost surprins de către profesorii asistenţi cu material informativ.

Amintim că nici proba scrisă obligatorie din cadrul BAC-ului nu a fost lipsită de incidente, în Centrul de examen de la Colegiul National “Mihai Băcescu” Falticeni, un candidat fiind eliminat, după ce a fost surprins de către asistenţi cu un telefon mobil.

6.049 de absolvenţi de liceu din judeţul Suceava s-au prezentat vineri, la ultima probă a examenului de bacalaureat, cea la alegere din aria curriculară. Astfel, elevii suceveni au avut de ales între zece discipline precum biologie, geografie, fizică, chimie, informatică, logică, sociologie, economie, psihologie, filosofie.

Primele rezultate ale sesiunii din iulie a examenului de bacalaureat vor fi afişate duminică, 8 iulie 2012.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii luni, 9 iulie, între orele 08:00–12:00.

Timp de trei zile, în perioada 10-12 iulie, va avea loc rezolvarea contestaţiilor, iar vineri, 13 iulie 2012 vor fi afişate rezultatele finale ale examenului de BAC 2012.


Intră acum și în grupul de