Ion Lungu demisioneaza din functia de presedinte al PDL Suceava, dar ramane membru de partid pentru a nu pierde fotoliul de primar


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu (PDL), a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava şi din cea de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava.

Seful administratiei municipale sucevene a explicat gestul său prin aceea că sucevenii, prin votul dat la alegerile locale, i-au arătat că trebuie să se ocupe mai mult de administraţie decât de politică.

Ion Lungu a declarat, luni dimineata că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava, iar pe cale de consecinţă şi din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava.

El a spus că a luat această decizie după ce, prin vot, sucevenii i-au arătat ce are de făcut, să se ocupe de problemele administraţiei.

Lungu a menţionat că rezultatul obţinut în alegerile locale în care a fost reales primar l-au făcut să înţeleagă că sucevenii i-au acordat încrederea pentru proiectele derulate în oraş şi de aceea consideră că trebuie să se implice doar în administraţia publică.

În urma alegerilor locale, Ion Lungu a fost reales pentru al treilea mandat, având cu aproximativ o mie de voturi în plus faţă de contracandidatul său sprijinit de USL, Alexandru Băişanu, dar PDL a pierdut majoritatea în Consiliul Local, aceasta urmând să fie asigurată de USL.


Intră acum și în grupul de