Nechifor: „Azi, incheiem proiectul de achizitionare echipamente folosite in situatii de urgenta, care a avut un buget de 45 milioane de lei” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Palatului Administrativ Suceava

Catalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean Suceava

TEXT LIVE:

“Azi, incheiem proiectul de achizitionare echipamente folosite in situatii de urgenta, care a avut un buget de 45 milioane de lei.

Iasi si Suceava au fost cei mai importanti beneficiari ai proiectului “Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat in regiunea de NE”.

Suntem multumiti ca programul s-a derulat corect si s-au respectat termenele.

Cred ca e bine ca pe judet, din cele 48 de autospeciale date Regiunii de NE, la Suceava au venit 10.

Suceava va mai beneficia si de 6 ambulante de prim-ajutor, o ambulanta de reanimare, doua masini complexe de interventie si descarcerare.

Am avut discutii cu omologii de la Iasi, Vaslui si Bacay si vom discuta cu cei din Botosani si Neamt pentru ca presedintia Consiliului de Dezvoltare Regională Nord-Est sa fie rotativa. Va trebui sa tragem linie si sa o luam de la inceput cu presedintie rotativa. Ce s-a intamplat in ultimii ani nu a fost in regula. Toti au acces egal. Important e ca decizia sa fie colectiva si nu luata doar de presedintele CDR NE si in functie de nevoile fiecarui judet.”


Intră acum și în grupul de