Beat la volan, un tanar din Humor s-a oprit direct intr-o masina parcata in fata unui hotel din oras, apoi a incercat sa ascunda totul


Intră acum și în grupul de

După ce a dat pe gât mai multe pahare cu alcool, un tânăr de 20 de ani din localitatea Gura Humorului, judeţul Suceava, s-a urcat duminică dimineaţa, la ora 05.00, la volan pentru a face o plimbare prin oras.

Din păcate, ajuns pe strada Piaţa Republicii, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, în momentul intrării în sensul giratoriu, efectuând virajul la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul trecând peste bordura parcării unui hotel şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul din Iași, ce staționa în parcarea hotelului.

Dându-şi seama de necazurile pe care o să le aibă cu organele de ordine pentru că a condus beat, tânărul a conceput pe loc un plan de scăpare.

Potrivit IPJ Suceava, ulterior accidentului, şoferul, ajutat de alte 3 persoane care se aflau în autoturism în momentul accidentului, fiind identificat deocamdată numai un tânăr de 20 de ani din Gura Humorului, au împins autoturismul în parcarea din spatele hotelului unde au desprins plăcuțele cu numerele de înmatriculare pentru a nu fi identificat.

Deoarece existau dubii cu privire la cine a condus autovehiculul, ambii tineri identificaţi de organele poliţieneşti au fost conduse la Spitalul din Gura Humorului pentru recoltarea de probe biologice de sânge, dar aici vinovatul s-a dat imediat de gol refuzând acest lucru.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de