Parchetul din casele aflate in constructie in judetul Suceava, noua tinta a hotilor


Intră acum și în grupul de

Casele aflate în construcţie din judeţul Suceava sunt în continuare un magnet pentru hoţi, care mai nou vizează sustragerea parchetului din aceste locuinţe.

Primul incident de acest gen, conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, a fost sesizat organelor de ordine, vineri dimineaţă, de un bărbat de 55 de ani din Milişăuţi, judeţul Suceava.

Acesta s-a plâns poliţiştilor că în noaptea precedentă persoane necunoscute au intrat cu forţa în casa aflată în construcţie ce aparţine fiului său, iar din interior au sustras circa 100 m2 de parchet, prejudiciul fiind de aproximativ 3.500 lei.

„Pe timpul cercetărilor, s-a mai constatat că şi din locuinţele imediat apropiate, aflate în acelaşi stadiu, aparţinându-le unui bărbat de 58 de ani şi o bătrână de 74 de ani, ambii din localitate, persoane necunoscute au pătruns în interior, dar neavând parchet nu se reclamă sustragerea de bunuri”, ne-au comunicat sursele citate.

A doua noapte, hoţii de parchet au acţionat din nou, dar de această dată, în comuna Voitinel, judeţul Suceava. Spărgătorii au pătruns prin efracţie, după ce au tăiat un geam termopan, în casa aflată în construcţie ce aparţine unui localnic de 24 de ani, iar de aici au sustras 32 de metri pătrați parchet și mai multe pachete de gresie și faianță, bunuri în valoare de aproximativ 2.200 lei.

„Cu ocazia cercetării la fața locului, un consătean de-al victimei de 60 de ani, s-a plâns poliţiştilor că persoane necunoscute au forțat cu un levier ușa de acces din lemn, de la locuința fiului său, fără însă a sustrage bunuri”, au adăugat surse din IPJ Suceava.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma autorilor şi să recupereze pe cât posibil prejudiciul cauzat.


Intră acum și în grupul de