Femeie de 36 de ani din Fantanele, injunghiata cu un cutit, in timp ce lucra cu sotul ei in gradina


Intră acum și în grupul de

O femeie de 36 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Suceava, a fost înjunghiată în umăr cu un cuţit, luni seara, pe când se afla cu soţul ei în grădina din spatele gospodăriei unei cunoştinţe din satul Stamate.

Conform IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 21:30, pe când soţii efectuau diferite lucrări de sezon în grădină. La un moment dat, între cei doi şi alte două persoane de sex masculin care au trecut prin zonă a avut loc o altercaţie verbală. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 53 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, nu a stat mult pe gânduri şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe femeie în umărul drept.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde de altfel s-a stabilit şi că femeia este însărcinată în luna a doua, urmând ca personalul medical să se pronunţe cu privire la eventualele complicaţii.

Cercetările sunt continuate de organele de poliţie sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de