Cetatean bulgar, prins cu 360 de litri de motorina fara acte, in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean bulgar în vârstă de 49 de ani a vrut să înşele vigilenţa organelor vamale din PTF Siret, judeţul Suceava, dar s-a păcălit singur alegându-se şi cu amendă după controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, asupra mijlocului de transport cu care se deplasa bărbatul.

Potrivit declaraţiilor oferite de agent principal Ionela Husdup, din cadrul STPF Suceava, bulgarul s-a prezentat în vamă luni dimineaţă, în jurul orelor 10:00, pentru a intra în ţara noastră, la volanul unui auto-marfar marca DAF.

“După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, cu această ocazie fiind descoperite ascunse şi nedeclarate, sub podul remorcii, 15 canistre cu o capacitate de 24 litri fiecare, ce conţineau un lichid cu miros de motorină”, ne-a declarat Ionela Husdup.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 360 litri de motorină în valoare de peste 21 de milioane de lei vechi pentru care conducătorul auto nu detinea nici un document de provenienţă astfel că motorina a fost confiscată, iar bulgarul s-a ales şi cu o amendă de 50 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de