Inca o sinucidere prin spanzurare, inregistrata in decurs de doar cateva zile, pe raza judetului Suceava

Numărul cazurilor de sinucidere înregistrate în judeţul Suceava în ultimele zile începe să-i îngrijoreze pe specialişti, una dintre cauzele favorizante pentru acest lucru reprezentând-o şi disconfortul termic.

După ce luni dimineaţă, un botoşănean cazat la un hotel din municipiul reşedinţă de judeţ a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa aruncându-se de la geamul camerei sale, pe parcursul după-amiezii organele de poliţie sucevene au fost sesizate cu privire la o altă sinucidere care a avut loc pe raza localităţii Pătrăuţi.

Aici, un tânăr de 29 de ani din comună a ales să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se de o grindă în şura gospodăriei, deocamdată neştiindu-se cu siguranţă motivele ce l-au condus pe tânăr la un asemenea gest.

Este cel de-al cincilea caz de sinucidere înregistrat în judeţul Suceava în decurs de mai puţin de o săptămână, victimele având vârste cuprinse între 17 şi 80 de ani.

Acestora se adaugă alte patru cazuri de tentative de suicid ajunse la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, în care victimele au încercat să-şi curme viaţa înghiţind medicamente sau substanţe otrăvitoare. Din fericire, medicii au reuşit să le salveze viaţa tuturor celor patru persoane.