Inca o sinucidere prin spanzurare, inregistrata in decurs de doar cateva zile, pe raza judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Numărul cazurilor de sinucidere înregistrate în judeţul Suceava în ultimele zile începe să-i îngrijoreze pe specialişti, una dintre cauzele favorizante pentru acest lucru reprezentând-o şi disconfortul termic.

După ce luni dimineaţă, un botoşănean cazat la un hotel din municipiul reşedinţă de judeţ a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa aruncându-se de la geamul camerei sale, pe parcursul după-amiezii organele de poliţie sucevene au fost sesizate cu privire la o altă sinucidere care a avut loc pe raza localităţii Pătrăuţi.

Aici, un tânăr de 29 de ani din comună a ales să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se de o grindă în şura gospodăriei, deocamdată neştiindu-se cu siguranţă motivele ce l-au condus pe tânăr la un asemenea gest.

Este cel de-al cincilea caz de sinucidere înregistrat în judeţul Suceava în decurs de mai puţin de o săptămână, victimele având vârste cuprinse între 17 şi 80 de ani.

Acestora se adaugă alte patru cazuri de tentative de suicid ajunse la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, în care victimele au încercat să-şi curme viaţa înghiţind medicamente sau substanţe otrăvitoare. Din fericire, medicii au reuşit să le salveze viaţa tuturor celor patru persoane.


Intră acum și în grupul de