Barbat de 30 de ani din comuna suceveana Humoreni, batut cu salbaticie de sase consateni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.5 Botoşana încearcă să dea de urma a sase tineri din localitatea Humoreni, judeţul Suceava, care s-au făcut nevăzuţi, după ce au snopit în bătaie un consătean.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri seară în jurul orelor 20:30, când victima, în vârstă de 30 de ani, însoţită de un văr, a mers la un local din sat. Aici, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un scandal spontan între victimă şi un tânăr de 18 ani, cei doi îmbrâncindu-se reciproc, după care au părăsit localul.

În momentul în care tânărul de 30 de ani a ieşit pe uşa barului, consăteanul l-a lovit pe la spate cu o sticlă în cap trimiţându-l la pământ. După câteva momente, victima şi-a revenit şi a încercat să fugă în curtea bunicii sale care are gospodăria peste drum de local, dar a fost prins din urmă de atacator care, însoţit de alţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, au tăbărât pe el lovindu-l cu sălbăticie cu pumnii şi mai apoi cu picioarele şi o curea când l-au văzut la pământ.

Alertaţi că lumea începea să se adune, cei şase atacatori şi-au abandonat victima, s-au suit într-un autovehicul tip „bus” şi s-au făcut nevăzuţi. Până la sosirea poliţiştilor la faţa locului şi mai apoi în timpul cercetărilor efectuate de aceştia, mai mulţi săteni şi-au făcut apariţia la locul faptei, intrigați de cele întâmplate şi foarte agitați motiv pentru care, pentru menținerea liniștii și ordinii publice, la fața locului s-a deplasat o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Tânărul bătut a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a rămas internat pentru acordarea de tratament medical de specialitate, iar în paralel organele de poliţie au început căutarea agresorilor.

„Au fost efectuate verificări pe raza comunei Comănești, a satului Humoreni dar şi a comunei Cacica, însă suspecţii nu au fost identificați. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, fiind derulate în continuare acţiuni în vederea găsirii autorilor”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de