Bataie cu urmariri pe strada si sticle in cap, intre mai multi tineri din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Scene ca în filme, cu urmăriri pe strada şi batai cu sticle sparte în cap, au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

Conform purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, întregul scandal a început pe când un sucevean adolescent de 16 ani se afla la magazinul cu program non-stop situat chiar vis-a-vis de clădirea administraţiei publice locale a oraşului. Aici, minorul a fost acostat de alţi trei tineri din municipiu cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice care l-au lovit pe băiat.

“Victima l-a sunat pe unchiul său, în vârstă de 29 de ani, care a venit imediat şi a început să se bată cu agresorii, în timpul altercaţiei fiind lovit cu o sticlă de bere în cap, moment în care adolescentul şi unchiul său, au fugit pe strada Universităţii, unde în apropierea hotelului din zonă au fost ajunşi de agresori şi din nou s-au lovit reciproc”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

După ce organele de ordine au intervenit şi au reuşit să-i despartă, toate persoanele implicate au formulat plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, cercetările fiind continuate pentru stabilirea participaţie fiecăruia, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medico-legale acordate, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de