Sambata, ziua plangerilor la politie privind furtul telefoanelor mobile


Intră acum și în grupul de

Ca niciodată parcă, ziua de sâmbătă a fost pentru organele de poliţie una a plângerilor privind sustragerea telefoanelor mobile.

Prima sesizare a venit incă de la orele 09:50, din partea unei femei de 42 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesteia i-a fost furat aparatul telefonic în valoarea de 500 de lei de după tejghea, în timp ce se afla la lucru la un bar din cartierul Iţcani.

Al doilea incident a fost sesizat în jurul orelor 11:40, la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Aici, o localnică de 47 de ani, s-a plâns oamenilor legii cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe str. Pârăul Morii din localitate, un tânăr cu care s-a intersectat i-a luat din mână telefonul mobil, în valoare de circa 110 lei dispărând în fugă.

Alte două incidente asemănătoare au venit pe parcursul după-amiezii pe adresa Poliţiei Municipiului Suceava. Într-unul din cazuri, victimă a căzut o fată de 12 ani căreia i-a fost smuls telefonul din mână, pe când se afla în faţa blocului în care locuieşte. Valoarea aparatului a fost stabilită la circa 800 de lei.

O altă victimă a fost o suceveancă de 74 de ani căreia, în timp ce se afla la o biserică din cartierul Burdujeni, pentru a-l ajuta pe părintele paroh de diferite treburi, persoane necunoscute i-au sustras un telefon lăsat pe pervazul unui geam din interior, în valoare de circa 300 lei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în toate cazurile amintite s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de