Flacari inalte cat casa, in localitatea Stroiesti din judetul Suceava, in urma unui gest intentionat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri au brăzdat întunericul nopţii de sâmbătă spre duminică în localitatea Stoieşti, judeţul Suceava, aproape de clădirea administraţiei publice locale.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul relaţii publice din cadrul ISU Suceava, incendiul a izbucnit în curtea unei gospodării particulare în jurul orelor 02:30, flăcările înghiţind cu repeziciune şura şi adăpostul de animale, o construcţie corp comun, ameninţând ca pârjolul să se extindă şi la Garajul Primăriei Stroieşti şi o altă gospodărie aflate în imediata apropiere.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului Suceava cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

După aproape patru ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, dar nu înainte de a transforma în scrum şura şi grajdul gospodăriei, circa şase tone de cereale, 4 tone de fân, trei metri cubi de lemne de foc şi un faeton.

“Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar din primele cercetări efectuate la faţa locului, cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de