Sapte persoane au ajuns duminica pe patul de spital din cauza unui tanar şofer care a apasat prea mult pedala de acceleratie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a fost, duminică seara, autorul unui grav accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii Straja, în urma căruia şapte persoane, din care doi copii de doar doi şi trei ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul rutier a avut loc, în jurul orelor 18:50, pe DJ 209G, pe când tânărul conducea un autoturism înmatriculat în Irlanda, iar într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus de un şofer de 28 de ani, din comuna Putna.

Impactul a fost deosebit de puternic în urma acestuia rezultând rănirea gravă a conducătorilor auto cât şi a altor cinci persoane, familii întregi, pasagere în cele două autoturisme.

Toate victimele au fost transportate de urgenţă cu ajutorul ambulanţelor la Spitalul Municipal Rădăuţi cu diferite răni care necesită pentru vindecare de la 7 şi până la 45 de zile de îngrijiri medicale.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de