Fara permis si rupt de beat, un tanar din Voitinel se plimba la volanul unei masini


Intră acum și în grupul de

După ce a dat pe gât în jos mai multe pahare cu alcool, un tânăr de 27 de ani din localitatea Voitinel, judeţul Suceava, s-a urcat la volanul unui autovehicul pentru o plimbare la ceas de seara.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, doar organele de poliţie au reuşit să-l oprească pe tânăr înainte de a se întâmpla o nenorocire, în jurul orelor 18:50 pe DC Brădet, în comuna Voitinel.

Aflaţi în timpul serviciului, poliţiştii Secţiei Rurale nr.4 Vicovu de Jos au oprit maşina tânărului pentru un control de rutină, dar când şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de nu mai puţin de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, efectuându-se verificări în baza de date, s-a constatat că tânărul nici măcar nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie.

La doar o oră după miezul nopţii, un alt şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost oprit de poliţişti pe DN 17, strada Humorului din comuna Şcheia.

Aici un tânăr de 29 de ani din comuna Bosanci a început să se bâlbâie în faţa echipajului de poliţie, sprijinit de lucrători ai IJJ Suceava, când i s-a cerut verificarea cu aparatul etilotest deoarece rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în ambele cazuri s-au întocmit dosare penale care urmează a fi soluţionate procedural.


Intră acum și în grupul de