O cearta mai veche, inceputa in Grecia, a fost rezolvata de doi suceveni cu ajutorul toporului, pe strazile din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

O supărare mai veche existentă între doi suceveni şi izbucnită pe când aceştia se aflau peste hotarele ţării noastre, s-a rezolvat pe parcursul zilei de luni, în urma unei întâlniri accidentale pe străzile oraşului Gura Humorului, judeţul Suceava.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc aproape de orele 11:00, când unul dintre autorii scandalului, un bărbat de 59 de ani din comuna Arbore, însoţit de concubina lui, s-a întâlnit cu un tânăr humorean de 25 de ani ce conducea un faeton, din întâmplare, pe strada Parcului din oraşul staţiune.

“Între cei doi a avut loc o discuţie contradictorie privind un eveniment petrecut în Grecia în urma cu un an, moment în care tânărul a luat din atelajul hipo un topor şi l-a lovit cu muchia în piciorul stâng pe bărbat, după care a plecat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Victima a fost transportată la Spitalul Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu „fractură treime distală femur stâng”, apoi a fost trimisă la Spitalul Judeţean Suceava, iar în cauză s-a întocmit dosar penal urmând a fi efectuate cercetări faţă de agresor pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire”, iar după examinarea medico-legală se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de