Acasă Actualitate Fara permis si rupt de beat, un tanar din Voitinel se plimba...

Fara permis si rupt de beat, un tanar din Voitinel se plimba la volanul unei masini


Intră acum și în grupul de

După ce a dat pe gât în jos mai multe pahare cu alcool, un tânăr de 27 de ani din localitatea Voitinel, judeţul Suceava, s-a urcat la volanul unui autovehicul pentru o plimbare la ceas de seara.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, doar organele de poliţie au reuşit să-l oprească pe tânăr înainte de a se întâmpla o nenorocire, în jurul orelor 18:50 pe DC Brădet, în comuna Voitinel.



Aflaţi în timpul serviciului, poliţiştii Secţiei Rurale nr.4 Vicovu de Jos au oprit maşina tânărului pentru un control de rutină, dar când şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de nu mai puţin de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, efectuându-se verificări în baza de date, s-a constatat că tânărul nici măcar nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie.

La doar o oră după miezul nopţii, un alt şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost oprit de poliţişti pe DN 17, strada Humorului din comuna Şcheia.

Aici un tânăr de 29 de ani din comuna Bosanci a început să se bâlbâie în faţa echipajului de poliţie, sprijinit de lucrători ai IJJ Suceava, când i s-a cerut verificarea cu aparatul etilotest deoarece rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în ambele cazuri s-au întocmit dosare penale care urmează a fi soluţionate procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version