Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava si-a prezentat raportul de activitate pentru primul semestru al acestui an


Intră acum și în grupul de

La Instituţia Prefectului judeţului Suceava a avut loc, marţi, şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava (C.J.S.U.), în cadrul căreia a fost prezentat raportul de activitate al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru primul semestru al acestui an. “În perioada de referinţă, activitatea C.J.S.U. s-a încadrat în prevederile legale care reglementează acest domeniu. În acest context, datorită unei bune colaborări între instituţiile reprezentate în C.J.S.U. s-a realizat gestionarea eficientă a evenimentelor produse pe raza administrativ teritorială a judeţului Suceava, prevenindu-se o eventuală evoluţie negativă a acestora prin măsuri specifice de remediere”, a concluzionat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, care este preşedintele C.J.S.U. Suceava.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a prezentat în cadrul şedinţei procedura de utilizare a aeroporturilor şi heliporturilor pe timp de zi şi noapte pentru aeronavele şi elicopterele S.M.U.R.D. şi M.A.I. Astfel, a fost stabilit un set unitar de reguli pentru reglementarea activităţilor care se desfăşoară pentru coordonarea misiunilor ce implică suport aviatic.

Tot în şedinţa de marţi a fost prezentată şi procedura privind acţiunile desfăşurate la nivelul C.J.S.U. al judeţului Suceava privind activităţile desfăşurate de către comisiile de inventariere şi evaluare a pagubelor generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase şi alunecări de teren.


Intră acum și în grupul de