I-au furat masina de sub nas pretinzand ca de fapt vor sa o cumpere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, a rămas fără maşină după ce o femeie şi un bărbat i-au furat acestuia maşina de sub nas, pe când pretindeau că de fapt doresc să o cumpere.

Din datele pe care le-am obţinut de la Biroul de relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi seară, în jurul orelor 21:30, când acasă la victimă s-au prezentat presupuşii cumpărători în vederea achiziţionării autoturismului scos la vânzare de către dornean.

Proprietarul maşinii a prezentat autoturismul celor două persoane, după care toţi trei s-au suit în maşină pentru a face un mic test pe străzile oraşului, înţelegându-se la preţul de 2.500 de euro.

„Ulterior, femeia i-a solicitat reclamantului că mai dorește să mai facă o tură cu autoturismul, până când acesta pregătește întocmirea actelor de vânzarea cumpărare. După circa 40 de minute, reclamantul văzând că aceasta nu se mai întoarce cu autoturismul, a trecut în urmărirea acesteia, însă până în pasul Tihuța nu a mai ajuns autoturismul, motiv pentru care a sunat la 112”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Mai mult, autoturismul a fost achiziționat de dornean cu puţin timp înainte de la o persoană din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar documentele autoturismului au rămas în interior și nu sunt cunoscute datele de identificare ale acestuia.


Intră acum și în grupul de