Apartament din Radauti, golit de 90 de milioane de lei vechi, pe parcursul a doua ore cat a lipsit proprietarul de acasa


Intră acum și în grupul de

Un apartament de pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost golit, marţi seară, de hoţi, de suma de 90 de milioane de lei vechi.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut pe parcursul a doar două ore, cât proprietarul locuinţei a lipsit de acasă.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că stăpânul casei a plecat de la domiciliu marţi, în jurul orelor 20:00, când s-a deplasat până în municipiul reşedinţă de judeţ, iar când a revenit în apartament, după circa două ore, a observat că fereastra de la bucătărie a locuinţei era forţată, persoane rămase deocamdată necuscute pătrunzând în apartament în lipsa sa.

După ce au intrat în locuinţă, autorii spargerii au cotrobăit prin dulapul aflat chiar lângă fereastră şi au plecat cu suma de 9.000 de lei, aflată într-unul dintre sertarele obiectului de mobilier.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de