A plonjat cu masina de la 15 metri inaltime in albia paraului Saca, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie s-a înregistrat pe parcursul zilei de marţi în judeţul Suceava, după ce un şofer mult prea grăbit a scăpat autoturismul pe care îl conducea de sub control şi a ajuns direct în albia pârâului Saca.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 16:40, pe drumul comunal 13 (DC 13), pe raza localității Săcuța, comuna Boroaia.

Aici, un conducător auto de 36 de ani, din localitatea amintită, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,C,CE” din 1994, în timp ce conducea autovehiculul proprietate personală, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice şi a vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers, plonjând în albia pârâului Saca, de la o înălțime de aproximativ 15 metri.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a altui bărbat de 60 de ani, consătean cu şoferul ce se afla în acelaşi autoturism.

Surprinzător, conducătorul auto a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de