A adormit la volan si s-a trezit direct intr-un stalp E.On, de pe raza municipiului Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 39 de ani a adormit la volan şi s-a oprit direct într-un stâlp de suţinere a reţelei electrice, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc, marţi, în jurul orelor 06:00 pe când conducătorul auto, aflat la volanul maşinii proprietate personală se deplasa pe Calea Bucovinei din Câmpulung.

Cercetările efectuate de organele de poliţie sosite la faţa locului au stabilit că accidentul a avut loc după ce şoferul a adormit pur şi simplu la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp E.On Electrica fără a intra în coliziune cu vreo maşină ce se deplasa din sens opus.

Mai mult, şoferul a avut mare noroc deoarece în urma incidentului rutier, acesta s-a ales doar cu răni uşoare. Acesta purta centura de siguranţă şi a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu a putut finaliza testul, recoltându-i-se ulterior probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de