Politistii suceveni au identificat o masina furata din Italia si au predat-o autoritatilor din peninsula


Intră acum și în grupul de

După ce pe parcursul zilelor de duminică şi luni, poliţiştii suceveni au descoperit două autoturisme furate din străinătate, o altă maşină identificată ca sustrasă din Italia a fost predată autorităţilor din peninsulă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, organele de poliţie locale au identificat autovehiculul înmatriculat în Italia, despre care, în urma verificării în baza de date, a rezultat că este furat, la finele lunii trecute, motiv pentru care s-a procedat la ridicarea şi introducerea în Camera de Corpuri Delicte aparţinând IPJ.

Cercetările au fost continuate în cadrul unui dosar penal, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, iar în urma corespondenţei cu autorităţile judiciare italiene, a reieşit că autovehiculul constituie şi mijloc de probă într-un dosar penal de omor comis în Italia, în care sunt implicaţi cetăţeni români.

Pe parcursul zilei de miercuri, la sediul IPJ Suceava s-a prezentat o delegaţie a poliţiei judiciare din cadrul Comandamentului de Carabinieri din Asti – Italia, împuterniciţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Asti să preia autoturismul menţionat şi să supravegheze transportul acestuia în Italia.


Intră acum și în grupul de