Acasă Actualitate Sezonul promotiilor la Iulius Mall!

Sezonul promotiilor la Iulius Mall!


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Preţurile au început să se topească, iar reducerile ajung şi la… 70%! Sephora, Kenvelo, Sprider Stores, Mondex şi Sofiaman au redus cu acest procent produsele din actualele colecţii, cu 60% Be You, iar cu 50%: C&A, Terranova, HV Street, Steilmann şi Bigotti. H&M îşi aşteaptă clienţii cu oferte tentante: bluze şi tricouri de la 20 lei, rochii şi fuste de la 30 lei şi pantaloni de la 40 lei.



Promoţii de până la 30% a pregătit şi Ely Alindor, iar Blue’63 şi Dovani de 20%. În plus, Bellissima Fashion şi Ina Design oferă la jumătate de preţ cel de-al doilea produs cumpărat. Pentru cei care au planificat o escapadă la munte, Intersport oferă cu 50% mai puţin la articolele de vară şi Adidas cu 25%. La încălţăminte, promoţiile ajung până la 50% la Coly, La Scarpa şi Salamander. Nici accesoriile nu fac excepţie de la sezonul promoţiilor, astfel că la Splend’Or, ceasurile Doba şi Breil sunt cu 50% mai avantajoase, ceasurile Festina şi Esprit cu 30%, la fel şi bijuteriile din argint simplu şi cele marca D&G. Şi Sabrini a tăiat cu 20% preţurile la ceasurile Dolce&Gabbana şi la bijuteriile din argint cu pietre colorate.

La Agora, pentru al doilea produs achiziţionat, clientul primeşte un talon cu o reducere de 20%. Dacă plecaţi în concediu, Samsonite are promoţii de până la 80% la trolere, rucsace şi produse specifice. La hypermarket-ul Auchan, articolele de îmbrăcăminte, textilele de casă şi echipamentele de grădină sunt mai ieftine cu 30-60%.

Grăbeşte-te! Ofertele bune se termină repede!


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version