Inconstienta la volan. Conducea masina sotiei, desi nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani a fost oprit, joi seară, de poliţişti, pe când se plimba cu maşina împreună cu soţia, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean(IPJ) Suceava, tânărul a atras atenţia organelor de ordine, după ce a călcat prea mult pedala de acceleraţie pentru limita de viteză impusă în localităţi.

Când i s-au cerut documentele, conducătorul auto a declarat că nu are nici un act asupra sa, ba mai mult, nu posedă nici permis de conducere .

„Cu ocazia verificării situaţiei permisului de conducere, în baza de date, s-a constatat că tânărul a spus adevărul şi nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal împotriva acestuia, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, şi împotriva soției aflata pe scaunul din dreapta (proprietara maşinii), pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui autoturism pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto unei persoane care nu posedă permis de conducere”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de