A cazut de la peste 4 metri inaltime, in timp ce curata acoperisul depozitului de cherestea unde era angajat


Intră acum și în grupul de

Ziua de joi a fost una nefastă pentru un bărbat de 46 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, care a ajuns de la locul de muncă direct pe patul de spital.

Din datele pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul prânzului, după ce bărbatul, angajat în calitate de sortator manual în depozitul de cherestea al unei firme de prelucrare a lemnului din localitate, a primit dimineaţă o dispoziţie verbală din partea şefului de depozit pentru a curăţa de noroi şi vegetaţie, jgheaburile de scurgere a apei pluviale de pe acoperiş.

Omul s-a apucat imediat de treabă, iar aproape de ora 12:00, un moment de neatenţie a fost de ajuns pentru ca accidentul să se producă.

Conform cercetărilor efectuate de organele de poliţie din Rădăuţi, acoperişul halei este confecţionat din coli de azbest, iar una dintre acestea a cedat, iar victima a căzut de la înălţimea de 4,5 metri pe pardoseala de ciment din interiorul construcţiei.

„Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la cea mai apropiată unitate medicală, unde i s-au acordat îngrijiri medicale în secţia de chirurgie a Spitalului municipal Rădăuţi, unde a rămas şi internat”, ne-a comunicat IPJ Suceava.

Interesant este că principalele leziuni i-au fost provocate de placa de azbest ruptă, şi nu de impactul cu solul, iar în cauză a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.


Intră acum și în grupul de