Un dornean de 36 de ani s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins baut la volan


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat în trafic la volanul unei maşini, deşi se afla sub înfluenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi seară, în jurul orelor 21:00, pe strada Podu Verde, din oraşul staţiune, şoferul intrând în atenţia poliţiştilor, după ce a fost depistat mergând cu 85 km/h în localitate.

„S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice şi luminoase, însă conducătorul auto le-a ignorat, continuându-şi deplasarea pe strada Podu Verde, spre municipiu. Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului în cauză, pe strada Podu Verde, apoi pe strada Republicii, reuşindu-se oprirea autoturismului pe strada Unirii”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul Inspectoratului.

După ce s-a reuşit blocarea maşinii cu care se deplasa dorneanul, acesta a declarat că nu a oprit deoarece nu a sesizat semnalele de oprire, dar întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Aici, omul a refuzat recoltarea de probe, aşa că în cauză a fost întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de