Minor cercetat de politisti, dupa ce a stricat un aparat automat de schimb valutar


Intră acum și în grupul de

Organele de poliţie din municipiul reşedinţă de judeţ îl au în atenţie pe un minor sucevean, de 14 ani, după ce acesta a stricat, pe parcursul zilei de joi, un automat de schimb valutar (ASV).

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, aparatul aparţine filialei din cartierul Obcini a unei unităţi bancare, autorul fiind observat în acţiune în jurul orelor 18:00, de o angajată a băncii.

Chemaţi în ajutor politiştii au trimis o echipă operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava care a constatat că cele sesizate se confirmă, la faţa locului fiind identificată reclamanta şi un grup de 4 tineri.

„Minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, unde, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că unul dintre ei, în vârstă de 14 ani a mers la aparatul de schimb valutar pentru a schimba o bancnotă de 20 Euro. A introdus bancnotă în aparat, însă acestuia nu i-a fost eliberat echivalentul în lei, moment în care s-a enervat lovind cu pumnul display-ul aparatului, spărgându-l.

Pe lângă faptul că a rămas fără bani, băiatul mai trebuie să plătească şi daunele provocate.


Intră acum și în grupul de