Minor cercetat de politisti, dupa ce a stricat un aparat automat de schimb valutar

Organele de poliţie din municipiul reşedinţă de judeţ îl au în atenţie pe un minor sucevean, de 14 ani, după ce acesta a stricat, pe parcursul zilei de joi, un automat de schimb valutar (ASV).

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, aparatul aparţine filialei din cartierul Obcini a unei unităţi bancare, autorul fiind observat în acţiune în jurul orelor 18:00, de o angajată a băncii.

Chemaţi în ajutor politiştii au trimis o echipă operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava care a constatat că cele sesizate se confirmă, la faţa locului fiind identificată reclamanta şi un grup de 4 tineri.

„Minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, unde, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că unul dintre ei, în vârstă de 14 ani a mers la aparatul de schimb valutar pentru a schimba o bancnotă de 20 Euro. A introdus bancnotă în aparat, însă acestuia nu i-a fost eliberat echivalentul în lei, moment în care s-a enervat lovind cu pumnul display-ul aparatului, spărgându-l.

Pe lângă faptul că a rămas fără bani, băiatul mai trebuie să plătească şi daunele provocate.