400 de drujbe, disparute dintr-un depozit particular asigurat cu paza


Intră acum și în grupul de

Nu mică i-a fost mirarea administratorului unei societăţi comerciale pe parcursul zilei de joi, când a trecut pe la depozitul firmei şi a constatat că din acesta lipseau nu mai puţin de 400 de drujbe.

Conform datelor oferite de Biroul relaţii mass-media din cadrul IPJ Suceava, administratorul, în vârstă de 31 de ani este din oraşul Salcea şi are un spaţiu de depozitare închiriat în incinta unei unităţi economice de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, societate asigurată cu paznici şi acces limitat, dar nu mai trecuse pe la hală de la începutul lunii în curs.

Joi după-amiază, în jurul orelor 14:00, a sunat însă imediat la Poliţie, după ce a semnalat lipsa a 200 de cutii depozitate în hală şi care conţineau câte două drujbe fiecare.

„Procedând la efectuarea cercetării locului faptei, s-a stabilit că accesul în hală se face printr-o uşă metalică, prevăzută cu sistem de asigurare tip lacăt şi lanţ, iar asupra sistemului de închidere nu au fost identificate urme de forţare sau efracţie. Totuşi, hala este prevăzută pe partea estică, la aproape trei metri de sol, pe toată latura, cu geamuri din sticlă, din care s-a identificat lipsa a 3 ochiuri de geam”, ne-au comunicat sursele citate.

Organele de poliţie au găsit în interiorul depozitului 44 de paleţi pe care sunt stivuite 50 cutii a câte 2 drujbe fiecare, cutii care nu prezintă alte elemente de identificare, iar hoţii au sustras de pe mai mulţi paleţi câte cutii au putut, valoarea prejudiciului urmând a fi calculat ulterior, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de