Masina burdusita cu tigari, prinsa in trafic de politistii suceveni, la primele ore ale zilei


Intră acum și în grupul de

O maşină burduşită cu ţigări de contrabandă a fost descoperită de organele de poliţie la primele ore ale zilei de vineri, pe când se deplasa pe DN 2, pe raza localităţii Fântâna Mare, judeţul Suceava.

Autoturismul, condus de un tânăr de 28 de ani din municipiul Bucureşti a fost oprit din întâmplare de un echipaj din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Bogdăneşti, pentru un control de rutină.

Din nefericire pentru tânăr, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, poliţiştii au dorit să verifice şi în interiorul autovehiculului nu doar actele conducătorului auto, ocazie cu care în portbagajul autoturismului, cât şi în locul banchetei din spate au fost găsite aproape 7.500 de pachete de ţigări de contrabandă provenind din Republica Moldova şi Ucraina.

Tânărul bucureştean s-a ales cu dosar penal, iar ţigările în valoare de circa 74.600 de lei au fost ridicate în vederea confiscării. Mai mult, autoturismul în valoare de 36.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni, iar contrabandistul a fost introdus în arestul IPJ.


Intră acum și în grupul de