Microbuzul unor nuntasi, spart de hoti pe cand acestia petreceau in restaurant


Intră acum și în grupul de

Microbuzul cu care mai multe persoane localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava s-au deplasat la o nuntă în municipiul reşedinţă de judeţ a fost spart de hoţi pe când oamenii se aflau la petrecere.

Potrivit datelor pe care le-am obţinut de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii dintre sâmbătă şi duminică, chiar în faţa restaurantului.

Maşina a fost împrumutată de un tânăr sucevean de 26 de ani de la un coleg pentru a transporta nuntaşii din Horodnic de jos la localul din capitala judeţului. După ce au coborât nuntaşii, tânărul a asigurat maşina şi a mers şi el la nuntă, iar la ora 23:40, a venit la maşină, ocazie cu care a observat că geamul portierei dreapta este spart.

Din microbuz, hoţii au furat un portofel bărbătesc, în care se aflau: permisul de conducere, legitimaţia de serviciu, 3 carduri, cartea de identitate şi suma de circa 300 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de