Microbuzul unor nuntasi, spart de hoti pe cand acestia petreceau in restaurant

Microbuzul cu care mai multe persoane localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava s-au deplasat la o nuntă în municipiul reşedinţă de judeţ a fost spart de hoţi pe când oamenii se aflau la petrecere.

Potrivit datelor pe care le-am obţinut de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii dintre sâmbătă şi duminică, chiar în faţa restaurantului.

Maşina a fost împrumutată de un tânăr sucevean de 26 de ani de la un coleg pentru a transporta nuntaşii din Horodnic de jos la localul din capitala judeţului. După ce au coborât nuntaşii, tânărul a asigurat maşina şi a mers şi el la nuntă, iar la ora 23:40, a venit la maşină, ocazie cu care a observat că geamul portierei dreapta este spart.

Din microbuz, hoţii au furat un portofel bărbătesc, în care se aflau: permisul de conducere, legitimaţia de serviciu, 3 carduri, cartea de identitate şi suma de circa 300 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.