Rupt de beat, un tanar din Falticeni a fost autorul unui accident, dupa care masina pe care o conducea a luat foc


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a ars în întregime în noaptea de vineri spre sambătă, după ce la volanul acestuia s-a suit un tânăr de 20 de ani, rupt de beat, şi a intrat cu maşina direct într-un pom.

Din datele oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, incidentul a avut loc în jurul orelor 02:00 când tânărul, din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a luat în maşină o adolescentă de 17 ani din localitate şi au plecat la o plimbare.

Nu a mers prea mult că „pe o alee din parcul Nada Florilor, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac, situat pe partea dreapta a direcției sale de deplasare”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

După câteva minute de la impact,autoturismul a luat foc și a ars în întregime, iar fata a fost preluată de o ambulanță şi transportată la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a necesita internarea.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La fața locului, a fost solicitat un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Detașamentul Fălticeni pentru a stinge flăcările”, a mai adăugat insp.princ. Gabriel Panţiru.

Mai mult, se pare că tânărul a scăpat şi de dosarul penal deoarece din verificările efectuate până în prezent în cauză nu este vorba despre un accident rutier, întrucât locul producerii acestuia nu este un drum public.


Intră acum și în grupul de