Tanar de 23 de ani din Ostra, atacat de trei consateni, in miez de noapte, in propria-i casa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Ostra, judeţul Suceava, a fost atacat, în miez de noapte, de trei consăteni, pe când dormea liniştit în propria-i casă.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, agresorii fiind trei tineri din localitate cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani.

Aceştia au pătruns fără drept în curtea locuinței victimei, au spart un geam de la casă, iar apoi au intrat în casă și au tăbărât asupra tânărului lovindu-l cu pumnii și picioarele. Aflat în casă, fratele victimei de 38 de ani a sărit în apărare, dar a fost transformat şi el de atacatori într-un sac de box.

După ce s-au săturat să-şi mai bată victimele, cei trei au distrus mai multe bunuri din casă și din curte după care au plecat liniştiţi.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că totul a avut loc după ce tânărul a avut o discuție contradictorie cu unul dintre agresori pe seama unui casetofon pe care tânărul a refuzat să i-l dea, iar după ce a plecat, agresorul a revenit însoțit de doi frați pentru a-şi face singur dreptate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „distrugere” și „lovire”.


Intră acum și în grupul de