Barbat de 65 de ani din Moldova Sulita, judetul Suceava, batut fara nici o vina si lasat intr-o balta de sange pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat 60 de ani din Moldova Suliţa şi-a bătut, sâmbătă, vecinul de 65 de ani, până l-a lăsat lat pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Suceava, din verificările efectuate la fața locului și din audierea martorilor, s-a stabilit faptul că victima și agresorul sunt vecini, iar cei doi s-au întâlnit pe drumul comunal Pârâul Benii, din localitatea Moldova Suliţa, și fără nici un motiv, bărbatul de 60 de ani l-a lovit pe celălalt în zona capului cu un obiect metalic pe care îl avea în mână.

Ca si cum acest gest nu a fost suficient, după ce l-a văzut căzut la pământ agresorul a continuat să îi aplice lovituri victimei cu pumnii în zona feței, după care l-a abandonat pe acostamentul drumului comunal.

Omul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru de acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internat. In cauză, după examinarea medico-legală, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de