Sahistii de la Palatul Copiilor Suceava au obtinut 4 locuri I la Concursul Interjudetean de Sah „Cupa Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Tinerii șahiști de la Palatul Copiilor Suceava au realizat un adevărat tur de forță, în perioadă 11-20 iulie, participând la un șir de 3 turnee competiţionale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Copiilor Suceava, Iulia Baldazar, primul dintre ele, Concursul Interjudeţean de Şah ”Cupa Bucovinei”- ediția a V-a, găzduit în perioada 11-13 iulie 2012, la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a avut ca participanți copii din județele Botoșani, Vaslui, Constanța și bineînțeles, Suceava. La acest concurs, şahiştii de la Palatul Copiilor Suceava a obținut următoarele premii: 4 locuri I (Cătălina Antonache la categoria de vârstă fete 18 ani, Eduard Dumitrescu la categoria băieți 10 ani, Andreea Andrei – fete 12 ani, Cristian Arhire- băieți 8 ani), 5 locuri II (Bogdan Manghiuc- băieți 18 ani, Edward Pădurariu- băieți 16 ani (deși nu a împlinit încă 8 ani), Gabriela Roşu – fete 14 ani, Robert Pantiru – băieți 10 ani), 3 locuri III (Florin Manghiuc la băieți 14 ani, Alexandra Prundeanu- fete14 ani, Antonia Rogovschi – fete 12 ani), un loc IV (Vlad Dobrescu- băieți 8 ani).

„Pentru performanțele întrunite, echipa de la Palat s-a calificat pe locul al II-lea.
Cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret și a sponsorului SC Distribution Magi SRL a fost posibilă recompensarea cu diplome, cupe, tricouri și premii în bani. Competiția a fost organizată de antrenorul Marian Culapov, coordonator al cercului de Șah de la Palatul Copiilor, cu sprijinul inspectorului de specialitate prof. Gheorghe Coman și a prof. Dumitru Bernicu, director LPS Suceava”, mai informează Iulia Baldazar.


Intră acum și în grupul de