INTERCOOLT da startul la „Serile de film intercultural”


Intră acum și în grupul de

Grupul de Iniţiativă Interculturală al Tinerilor din Judeţul Suceava (INTERCOOLT) revine în atenţia publicului sucevean cu o nouă serie de activităţi, “Serile de film intercultural”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al INTERCOOLT, Bogdan-Sorin Popescu, primul eveniment din această serie va fi găzduit de Music Pub Suceava, vineri, 27 iulie, de la ora 17:30, când va putea fi vizionat filmul “Train de Vie” (Trenul Vieţii, 2008), o coproducţie Franţa-Belgia-Olanda-România, în regia lui Radu Mihăileanu.

“Filmul tratează într-o manieră alegorică și aproape comică tema Holocaustului, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Trenul Vieţii a fost distins cu zece premii la festivalurile internaţionale, printre care premiul publicului în 1999 la Sundance Film Festival, premiul pentru cel mai bun debut la Festivalul de Film de la Veneția în 1998 şi premiul pentru cel mai bun film străin la Premiile Societății criticilor de film de la Las Vegas în 2000”, informează Bogdan-Sorin Popescu, precizând că intrarea la film este gratuită.

Seara de film intercultural este un proiect susţinut de Proro Marketing Communications.

Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava – INTERCOOLT reuneşte tineri membri ai grupurilor etnice din judeţul Suceava, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile şi este un promotor activ al dezvoltării interculturale a judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de