Batran cu probleme de auz, golit de bani, in timp ce dormea


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 83 de ani din comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava, a fost golit de toţi banii strânşi cu greutate, în noaptea de luni spre marţi, pe când omul dormea liniştit în propria-i casă.

Din cercetările efectuate de organele de poliţie, autorii furtului, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au intrat în locuinţă prin forțarea unui geam dispus pe latura sudică a casei. Odată ajunşi în interior au răvășit mai multe bunuri, iar dintr-o ladă din lemn asigurată cu un lacăt au sustras suma de 22 de milioane de lei vechi.

Spărgătorii nu s-au mulţumit numai cu atât astfel că au mai pătruns și în anexele locuinței, de unde însă nu se reclamă lipsa nici unui bun. Totul s-a petrecut pe când bătrânul dormea liniştit într-unul din dormitoarele casei, victima locuind singur şi având probleme de auz.

Potrivit IPJ Suceava, în aceeaşi noapte, autori necunoscuţi, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces tip termopan, au pătruns în locuința unui tânăr de 33 de ani din comuna Marginea, iar din salon au sustras mai multe scule electrice, toate în valoare de 3.000 lei.

În ambele cazuri au fost dispuse măsurile necesare în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de