Alexandru Baisanu a mers sa voteze fara buletin si fara sotie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PNL, Alexandru Baisanu, care este si vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, a fost nevoit să se intoarcă acasă după cartea de identitate, după ce a realizat că nu are acte de identitate la el, in momentul in care urma să primească buletinul de vot pentru referendumul privind demiterea presedintelui Romaniei.

Baisanu a revenit la urne după cateva zeci de minute si a votat in cabina cu nr 3, explicand ca a ales/o in mod special pentru ca cifra 3 este si data sa de nastere si ca ii poarta noroc.

La iesirea din sectie, el a declarat ca ”Da, am votat. Azi e o zi specială, e ziua imnului national și ne aducem cu totii aminte de Desteapta-te române! Sper sa se intample astazi pentru că de fiecare data când românii au hotărât pentru ei au luat si decizii si masuri categorice. Sa ne aducem aminte de Marea Unire si de Mica Unire si toate momentele importante ale istoriei nationale românești, în care poporul a hotărât sî își ia soarta în mâini”.

El a mai spus că si-a dat votul pentru ”o Românie nouă, prosperă. Pentru a scăpa de scandaluri, de urmăriti si urmăritori doar de dragul politicului si al spectacolului. Am votat pentru normalitate și pentru seriozitatea actului politico-administrativ, local si national. Avem nevoie de liniste si de incredere si de puterea de a face lucruri importante pentru tara asta”.

Alexandru Băișanu le-a spus membrilor sectiei de votare ca a venit fara sotia sa deoarece aceasta este plecata peste hotare dar ca a promis ca pana la inchiderea urnelor se va intoare in tara si va putea vota la Bucuresti.


Intră acum și în grupul de