Stana dezafectata si transformata in depozit mistuita de flacari pe parcursul zilei de sambata pe raza localitatii Falticeni


Intră acum și în grupul de

O stână de pe rata localităţii Fălticeni, judeţul Suceava, care nu mai era folosită, fiind transformată ulterior într-un depozit a fost mistuită de flăcări pe parcursul zilei de sâmbătă.

Potrivit datelor puse la dispoziţiei de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Marian Ruscan, pentru lichidarea incendiului izbucnit puţin după orele 17:00, s-au deplasat la faţa locului pompierii Detaşamentului Fălticeni cu 3 autospeciale.

„La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, pe un câmp situat înafara municipiului, ardea stâna pe o suprafaţă de 150 mp dezafectată în care erau depozitate aproximativ 250 de cauciucuri uzate, circa 6 metri cubi lemn construcţii şi trei metri cubi de cherestea” ne-a declarat Marian Ruscan.

Flăcările au fost atât de violente încât au transformat întreaga structură într-un morman de cenuşă iar până acum nu se ştie cu exactitate cauza ce a condus la producerea incendiului.

Tot în scrum s-au transformat şi două anexe dintr-o gospodărie particulară din localitatea Forăşti, judeţul Suceava, după ce flăcările au izbucnit în curtea proprietarului sâmbătă în jurul orelor 13:40.

În ajutorul gospodarului a sărit imedait Detaşamentul de pompieri Fălticeni cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă împreună cu SVSU Forăşti cu o autospecială.

Pe lângă anexele gospodăreşti flăcările, izbucnite din cauza unui scurcircuit electric, au înghiţit şi aproximativ 2 tone de furaje.

Din fericire în ambele cazuri nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de